torstai 13. helmikuuta 2014

Wish you were here

Pikaisesti kuulumisia c:
Tosiaan siis viime viikon lauantaina vietettiin yksien kavereideni Lotan & Venlan yllätyssynttäreitä :3 Synttärit pidettiin kaverini Viivin perheen mökillä :)  Mä en tuu kyllä ikinä unohtamaan Lotan & Venlan ilmeitä ku me huudettii niille synttäri onnet :3
Me juhlittiin vähän pienemmällä porukalla, kaiken kaikkiaan meitä oli siellä seittemän c: Tunnelma oli koko ajan hyvin ilosta ja hauskaa, tuli naurettua paljon ! :3 Me jo suunniteltiin et kesällä mentäis uusiksi, päästäis pitämään hauskaa ja uimaan, siinä vieressä kun Kokemäenjoki on :)
Sitten myöhäisen illan saapuessa lähettiin sieltä mökiltä Pinjan kanssa niille, ja mä jäin sitten Pinjan luokse yöks :)Mun ja Pinjan loihtima synttärikakku c:

Mä rakastuin Pinjan pleikka ohjaimeen :3 <3

Illalla sitten vielä jotain riehuttiin Pinjan kanssa, mm. katottiin telkkaria, naurettiin, pelattiin pleikkaria ja kaikkee muuta kivaa ! :3 Kieltämättä ilta oli kyllä mahtava, ja mikä ois parempaa kuin viettää aikaa mukavien kavereiden kanssa ? c:


Ja huomenna olis kanssa tiedossa mukava päivä parhaitten kavereitte seurassa ! :3 Huomena sitten postailen erikseen sitten tän päivän penkkareista ! c: Ainii, tällee etukäteen hyvää Ystävänpäivää kaikille ! :3


And I remember all those crazy things 
you said
You left them running through my head
 You're always there, you're everywere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didin't think about it just went with it
You're always there,  you're everywhere
But right now I wish you were here

 

 


5 kommenttia:

 1. Oot nätti:) bannerin vois keskittää ja ois kiva jos siinä ei ois tota harmaata taustaa.

  smalldreamsinkku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi kiitti ! :) ja juu oon yrittänyt saada tota bannerin taustaa 'kirkastettua', mutta vielä en ole keinoa löytänyt. (:

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoasu ! :) kiva blogi muutenki, ja oot tosi kaunis ! :)
  http://partofme-karoliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva ulkoasu, mun mielestä toi bannerin harmaan taustan saa pois, kun sä teet ton bannerin läpinäkyvänä ja tallennat sen PNG muodossa (:

  VastaaPoista