tiistai 4. helmikuuta 2014

Takaiskun jälkeen on iskettävä takaisin

Ei se postaus sitten valmistunutkaan nin nopeasti kuin toivoin, mutta nyt aaattelin sen väsät valmiiksi asti :) Perjantaina oli kivaa illalla Vernerissä, meitä oli siellä ihan mukavasti porukkaa, mm. Kiiu, Wilma, Venla, Frans, Ali, Rico, Ina ja Julia :) Lauantaina olin ihan kotona viettämässä laatuaikaa perheen kesken :D No sunnuntaina joskus 4 maissa oli lähtö Vesilahdelle, lenttis peleihin.
Pelit tosin alko vasta siinä 7 aikoihin, ja pelien jälkeen kello näyttikin jo yli 9. Paluumatkalla käytiin Huittisissa sitten vielä syömässä ABC:eellä, ja loppujen lopuksi kotona olin joskus puol 12 aikaan (ja toivon, ettei näin myöhäisiä pelejä olis hetkeen, ainakaan sunnuntaina) siitä sitten piakkoin uupumuksen ja väsymyksen johdosta menin jo nukkumaan, olihan maanantaina kouluaamu :D Maanantaina olin koulussa normaalia väsyneempi, ja illalla mentiin vielä kuviksen opettajan ja luokan kesken kuvaamaan keskustaa. Käytettiin erilaisia LED-valoja avuksemme valostuksessa, niistä kuvista tuli aikas siistejä ! :3 mulla ei itellä sattunut olemaan kameraa mukana, mutta Venla ja Eerika sai kyllä tosi hyviä kuvia ! :3


Huomenna alkais 4.jakso, toisiks viiminen ! :) Tää seurava jakso on huomattavasti "tiukempi", mitä tää 3.jakso oli. Enemmän lukuaineita ja kaikki muut päivät kolmeen, paitsi keskiviikko. 
Tää aika on oikeesti lentäny kuin siivillä, pian se olis taas kesäloma ! :3 Ihan hyvä vaan, tulee oltuu enemmän kavereitten kanssa ja muutenki on rennompaa, ei tarvii huolehtia kokeista yms. :)
No onneks se viiminen jakso ennen kesälomaa on rentoa, torstait ja keskiviikot vain kolmeen, muut on yhen päiviä ! c:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti