torstai 10. huhtikuuta 2014

Mikä tekee sut onnelliseksi, tekee mut onnelliseksi

   

Tässä kuluvien parin viikon sisällä aika on ollut kuin yhtä hullunmyllyä, kokeita ollut aika runsaasti ja muutenkin läksyjä, ja sitten jakso vaihtui. Muutenkin ollut vähän miettimisen aiheita ja kaikki ei oo sitten aina mennyt niin hyvin kun on aatellut.
Nyt kuitenkin alkoi jaksoista se ehkä dodotetuin, nimittäin viimeinen jakso ennen kesälomaa ! :) Onneksi tää jakso on helppo, tai ei aineellisesti helppo, kun tässä jaksossa on eniten lukuaineita. Tänäänkin oli historiaa, uskontoa, äidinkieltä ja terveystietoa, mutta tuntien määrien suhteen helppo, kolmena päivänä viikossa päästään vartin yli 1 ! c: Ainoat päivät jotka on kolmeen asti ovat torstai ja keskiviikko.

Oltiin n.viikko sitten Alin, Saaran ja Jennan kanssa Porissa ostoksilla ja löysin sieltä sitten noi kaksi paitaa ja sitten Pori reissun jälkeen lähdettiin viettämään aikaa Verneriin kavereiden kesken. c: Huomennakin olis koulun jälkeen suunta kylille päin ja sitten ehkä Alin seuraksi vetämään tuon käymällä tallille Heppakerhoa nuoremmille. Sitten muista viikonlopun suunnitelmista en vielä tiedä mitään, mutta jos sää sallii, niin menen varmaan lauantain tai sunnuntaina kvailemaan, niin katotaan jos saan tännekkin laiteltua hieman kuvia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti