sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

If I could see you now

Noniin nyt on sopivasti aikaa päivitellä blogiakin, vaikka ei tässä lähiaikoina ole oikeen mitään niin arjesta poikkeavaa tapahtunutkaan. :) Nyt tämä viikonloppu meni perjantaina kavereiden kesken oleskellen, ja sitten eilen ja tänään oli lenttispelit, ja seuraavat kolme viikonloppuakin menisi lenttispelien merkeissä, ainakin ne sunnuntait. :D Mä niin odotan, että noi ilmat tosta vielä lämpeis, eikä, -toivottavasti- tulisi mitään takatalvia enempää. Välillä on päivällä paistanut aurinko lämpimästi, ja seuraavana päivänä sitten mittari näyttääkin miinuksia ja lunta oli vähän maassa.
Kesälomakin sais tulla pian, suunnitelmia on jo kerääntynyt kivasti ja ois kans tarkotus ostaa järjestelmäkamera, luultavasti Nikonin, niin  sitten kuviakin tulis useemmin blogin puolelle, ja olis paljon helpompi lisäillä esim kuvia koneelle, kun nyt oon usein joutunut sähläämään noitten kuvien kanssa yms. :D

 

 

 2 kommenttia:

 1. Jaa siis eiks sul oo järkkärii.. apua mää oon aina luullu et sulla olis :D Siis kun nää sun kuvat on niin tarkkoja ja silleen :D Itekkin meinaan ostaa kesällä järkkärin, luultavasti kans Nikonin sen D3100 :D Mun blogi http://mari-aino-elina.blogspot.com (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on meillä järkkäri, mutta ei se mun oma ole, että kuvat on kyllä otettu järkkärillä, mutta kyllä se olis bloginkin puolelta käytännöllisempää ostaa ihan oma järkkäri. :)
   Aattelin ite kanssa ostaa Nikonin järkkärin :) juu voin käydä kattomassa ! :)

   Poista