torstai 30. tammikuuta 2014

Ne tietää tarinan, mut ei tunne mua, ne ei tiedä että taisin jo rakastua

Tästä postauksesta ei varmaankaan tule mitään sanarikasta, enimmäkseen kuvia, mutta ihan hyvä vaan että niitä kuviakin joskus näihin teksteihin ilmaantuu :) Ja kuvahan kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa c:


 

 Tänään oli koulussa siis ei mitenkään arjesta poikkeava koulupäivä :) Aamun ensimmäiset tunnit vietettiin kemian parissa, ja lopuksi oli sitten kässää ja matikkaa. Huomenna olis alkavan viikonlopun kunniaksi koulua vartin yli yhteen asti, ja vain yksi kolmesta aineesta voisi kutsua lukuaineeksi. :D
Meillä oli suunnitelmissa Pinjan ja Eerikan kanssa, että oltais tänään menty salille, mutta päädyttiin sitten olla menemättä, ens viikolla sitten ! :3


Huomenna ois tarkotus illemmalla mennä kavereitten kanssa kylälle hengaamaan ja sitten Verneriin :)
Luultavasti postailen huomenna tai sitten lauantaina, katotaan miten aika riittää ! :3


6 kommenttia:

 1. sun blogissa on tosi selkee ulkoasu, mut joku tausta vois olla viel kiva tänne :-) otsikot ja päivämäärät vois kans keskittää, näyttää ainaki mun mielestä paremmalta niin! :-) kirjottelet sujuvaa tekstiä & oot tosi kaunis :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ! c: Joo tosiaan itekin oon jo pitkään harkinnu ulkoasuun muutoksia, varmaan pian toteutan ne, kun aikaa on ! :)

   Poista
 2. Ulkoasu ei oikein yllättänyt mua. Vähän liian "tylsä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta joo oon aatellut tehä hieman muutoksia ulkoasuun lähiaikoina :)

   Poista
 3. oot tosi kaunis, mut toi banneri vois olla ihan valkonen :) tallenna se sun koneelles png-tiedostona :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja juu kiitos neuvosta c: sillon kun tallensin ton bannerin, niin se kyllä oli tallennetuissa tiedostoissa valkoinen, mutta kun tallensin sen banneriksi, niin värit haalistuivat.

   Poista