keskiviikko 27. marraskuuta 2013

It was only just a dream

Noniin vois sanoa, että talvi on vihdoin tullut ! :) Suurimmat osat siitä vähäisestä lumesta on kyllä jo sulanut, ja sateen takia paikotelle on kivasti jäätäkin :D Tässä nyt on ollut vähän kiirettä, viime viikolla kahet pelit samalla viikolla, harjoitukset ja sitten tälläkin viikolla on kolme koetta, kaks jo takanapäin ja viimeinen koe ois huomenna, nimittäin ruotsinkoe. Viime perjantaina tuli, -pitkästä aikaa- oltua kylällä Wilman, Alin, Saaran, Kiian ja muitten kanssa :3


Itse tykkään talvesta, en paljoakaan siitä kylmyydestä ja pimeydestä, mutta lumesta, pääsee laskettelemaan ja luistelemaan :3 Ja talvella yleensä on kaikkia hienoja jouluvaloja ulkona, ja hienoja lyhytyjä.
Pahoitteluni tosta bannerista, se on väliaikainen ja ihan ensimmäinen itse tekemä (jonka kyllä huomaa laadusta :D) niin koitan sitten taas kun on aikaa niin väsätä uuden bannerin, laadukkaamman sellaisseen ! :)


Perjantaina vaihtuis taas koulussa jakso, tää aika on menny musta tosi nopeesti, pia ollaan jo joulukuussa ! Havahdui täsä joku päivä et pia se vuosi taas vaihtuu, ja sitte heti alkuvuodesta on mun synttärit ! :3
Tää oli tällänen vähän lyhyempi postaus, kun ei oo aikaa jaaritteluun :D Saa muuten tulla laittelemaan postaus ideoita, ne on aina tervetuleita ! :)2 kommenttia: