lauantai 26. lokakuuta 2013

Muistatko tähdet muistatko edes minua, olen täällä yhä ja ajattelen sinua

Pitkäst aikaa taas päivittelemäs blogia, mä aattelin et nyt syyslomalla ois tullu useesti postauksia, mut se sitte jäi toteutaamatta :D Viime viikon torstai ja perjantai tuli vietettyä isosiskon kanssa Helsingissä, siskon kummisedän luona. Perjantain sitte tultii Hesasta joskus 10-11 aikaa illal kotii. Meillä oli siis perjantaina koulusta täksvärkki päivä, mä sitte maanantaina menin mummilaa siivoomaa, kun perjantaina sieltä Helsingistä oli vähä paha lähtee siivoilemaa :D tiistaina käytii muruje kans Porissa kaupungilla, oli kivaa ! <3 + seura oli mitä parhainta ! :3 <3 Mun piti lisätä tähän postaukseen niitä Helsingin reissu kuvia, kameraa ei ollu mukana, mutta kännykällä sitten tuli niitä kuvia otettua, mutta syystä tai toisesta se ei suostu lisäämään niitä kuvia koneelle.

 Korvikset c: 4.95e/H&M

 Pipo 7.95e/H&M

 Irtoniittejäää :3
oisko ollu 4.95/H&M

 Ite olin yllättynyt hinnasta, nämä kaikki siis oli yhdessä pakkauksessa/pussissa,
ja hintaa oli vain 3e/Tiger

 T-paita 4.95/Ginatricot

 Farkkutakin tyylinen hinta oisko ollu 10e/SeppäläMaanantaina sitte taas kouluu ja odottaa seuraavaa lomaa :D Eilenkin tuli käytyä Porissa, tosin siskojen kanssa, mukaan tarttu 4 paitaa, ja niitten yhteishinta oli joku 16-18e. :) 
Huomena aattelin mennä kylälle, jos sää sallii :3 ja varmaan sitte tänään tai huomen illalla ois tarkotus siivota vaatekomero/vaatehuone :D  Lentopallo pelit on menny ihan hyvin, me ollaa 2 kolmesta peleistä voitettu, ja nyt sitte tulevana keskiviikkona ois hallilla uus peli. Mä olin positiivisesti yllättyny miten ne vanhemmat on ottanu mut mukaan ja ne huomio nuorempia hyvin ja näin. :3


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih kiitos, mut sinä muruseni ! :3 <3

   Poista
 2. sul on mukava blogi ! ja sul on hienoja & laadukkaita kuvia joten siks toivoisin että leventäisit tätä blogias ja kuvista suurempia nii niit on kivempi kattella ! (ja myöskin sun banneri tulis kokonaan näkyville, sekin on hieno)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :3 Joo mun on itseasiassa jo pitkään pitäny leventää blogia, että ne kuvat & banneri näkyis kunnolla :)
   Bannerista saan kiittää ihanaa Alia ! :3 <3 (joka omistaa muuten myös blodin :D --> http://feelingsofake.blogspot.fi/ )

   Poista