sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ali ja Ringo 3.5 ♥

Mun piti tosiaan päivitellä tää postaus jo eilen, mut serkut oli meillä yötä, niin ei siinä kerinnyt kauheesti koneella aikaa viettämään. :D Olin siis perjantaina Alin mukana tallilla, siellä oli myös  Joanna ja Joannan pikkusisko :) Oli kyll tooosi kivaa :) ♥ Kuvailin siinä enimmmäkseen kun Ali meni Ringolla.


 Ali selittää tossa yhestä 'possusta' :DTässä oli osa niistä, loput voitte käydä kattoos Alin blogista (http://feelingsofake.blogspot.fi/)
Ja sitten liikutin siellä yhtä söpöä Peppiä, ja Alin mukaan vedin Pepin kanssa agilityä. :D Siis juoksutin sitä, ja hypytin matalan puomin yli :3 Ei mulla varmaan mitään ihmeellisempiä kuulumisia ole. :D Pitäis varmaan kevätjuhla mekkoakin alkaa ettimään, tai on mulla jo pari mielessä, mut saas nähä.6 kommenttia:

 1. Hieno banneri, liityin lukijaksi & olet kauniss :)

  ♥: satojaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiitos c: Liityin kanssa sun blogiin (: Bannerin teki mun yks parhaista kavereista (: Tossa sen blogi --> http://feelingsofake.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. tosi kiva banneri sulla :) ja oot kaunis.

  • lookingfor-lovetonight.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! c: Niinku jo aikasemmin kerroin, ni bannerin on tehnyt mun kaveri :)

   Poista
 4. kivs blogi, vois olla kivempi jos kuvat ois isompia, tai sit jos on pieniä niin sit ois vierekkäin ((: muuten kiva blogi ((:


  http://just-you-are-my-angel.blospot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo yritän muistaa laittaa niitä ensikerralla isommalle, jos tulee kuvia :)

   Poista